Scoala Biblica de Vacanta printre ape si valuri de intoleranta

By anamaier@adventist.ro (Anamaria Maier) În ultima saptamana din iulie 2014 s-a dat startul pentru Scoala Biblica de Vacanta in trei localitati din județul Teleorman: Segarcea Deal, Copaceanca si Necsesti. Cei care au inițiat acest proiect sunt cativa tineri din Biserica Emaus, Madrid. Duminca dimineata au fost adresate invitatiileîn Necsesti, iar luni la ora 15.30 a inceput activitatea cu 57 de copii care au venit.
Numărul este cu atât mai frumos dacă se ia în calcul intervenția nefericită și opoziția preotului din comuna, care i-a vizitat pe parintii din parohia lui si le-a interzis sa lase copiii la ”sectanti”. A doua zi numarul a crescut la 64 de copii. Miercuri au venit din nou puhoaiele de ape in Necsesti si multi parinti i-au retinut pe copii sa vina de teama apei nestavilite care ajunsese pana la marginea soselei. Cu toate acestea au fost 60 de copii.
Pe 31 iulie Scoala Biblica de Vacanta a debutat si in localitatea Segarcea Deal dimineata, iar seara la Copaceanca.
“Urmatoarele zile sunt decisive de aceea va invit sa va rugati pentru echipa implicata in aceasta actiune, pentru copiii care participa, dar si pentru parintii care aud de la copii lucruri frumoase si care vor veni sambata la serbarea copiilor.” ne-a declarat pastorul Petre Niță.

Source: InfoAdventist

Leave a Reply