Tineret

Bine ai venit pe pagina tinerilor! Credem din tot sufletul ca tinerii reprezintă un potențial extraordinar in lucrarea de raspandire a Evangheliei, de aceea departamentul tineretului este dedicat lucrării pentru tineri si cu tineri. Dorim ca prin lucrarea noastră sa fim mai mult decât un set de activități, evenimente si programe spirituale. Suntem motivati de iubirea fata de Dumnezeu si fata de aproapele nostru in toate acțiunile si dorim sa raspandim vestea buna ca revenirea Mantuitorului este aproape.

Ne dorim ca prin participarea activa la viața, misiunea si lucrarea bisericii noastre sa putem ajuta si pe alți tineri sa fie echipati spiritual pentru slujirea in biserica si in societate. Atmosfera pe care o promovăm este una de prietenie, într-un cadru vesel si pozitiv . Fiecarui tânăr i se oferă posibilitatea de a-si dezvolta talentele si darurile spirituale pentru a atinge întregul potențial pus in el de Creator.

Tinerii sunt investiți cu deplina încredere pentru slujire in cadrul tuturor activităților bisericii cât si in cele din comunitatea noastra socială. Cât de adevărate sunt declarațiile făcute de EG White : "Pentru ca lucrarea sa poată inainta in toate directiile, Dumnezeu cheamă tineretea plină de vigoare, zel si curaj. El i-a ales pe tineri sa ajute la inaintarea cauzei Sale...

Tinerii si tinerele sunt invitați sa-si predea puterea tineretii lor lui Dumnezeu , ca prin exersarea puterilor lor, prin gânduri pline de agerime, istetime si acțiuni viguroase, ei sa poată aduce slava lui Dumnezeu si salvarea pentru aproapele lor."

Tinere, tu ești valoros in ochii Domnului cât si a bisericii Sale, de aceea asculta sfatul apostolului Pavel către Timotei : " Nimeni sa nu-ți dispretuiasca tineretea; ci fii o pilda pentru credinciosi: in vorbire, in purtare, in dragoste, in credinta, in curatie." 1Tim 4,12 Dacă dorești sa te alături noua, te așteptăm cu bucurie! Vino sa impartasim experiente minunate, vei vedea ca prin implicare si acțiune îți vei dezvolta potentialul mai mult decât ai visat vreodată. Isus are nevoie de tine!

In aceasta pagina vor fi incluse câteva din acțiunile misionare si de binefacere inițiate de tineri .
Vom impartasi câteva imagini din activitățile noastre pe măsura ce ele se desfășoară , idei pentru intalniri de tineret cât si tematici care ne preocupa.
Vrem ca aici sa fie oferite sfaturi, gânduri de aprofundat, poezii care ne ating sufletul, muzica ce ne inspira, clipuri video etc.
Pagina resurse pentru idei de programe muzicale de tineret, activități.
E-books Spiritul Profetic cu tematica Tineret, Plan de citire a Bibliei, diferite linkuri cu interes special pentru tineri

Aceasta este una din cartile pe care le studiem in prezent: "Curata-te si Apropie-te!"

Vom afisa programul întâlnirilor noastre, al programelor muzicale, diverse anunțuri .
Responsabil Departament Tineret Responsabili Ajutori Departamentul Tineret