Materiale Ziua Internationala de Rugaciune a Femeii

Material suplimentar – Rugati-va pentru ploaie
PDF Ziua de Rugăciune a Femeii 2013 Română
PDF – Ziua de Rugăciune a Femeii 2013 Maghiară
PPT – Ziua de Rugăciune a Femeii 2013
Departamentul Misiunea Femeii pune la dispoziția celor interesați materiale pentru Ziua Internationala de Rugaciune a Femeii, o zi specială, care să ne conducă la o viață trăită într-o strânsă comuniune cu Dumnezeu.
Un ceas în fiecare zi! Ce impact extraordinar ar fi resimțit! Cu cât mai multă rugăciune, cu atât mai multă putere. Puțină rugăciune, puțină putere.
„Cele mai mari biruinţe ale bisericii lui Hristos sau ale creştinului nu sunt acelea care se obţin prin talent şi educaţie, prin avere sau prin favoarea oamenilor. Ci sunt acele biruinţe care sunt câştigate în camera de audienţă cu Dumnezeu, când credința stăruitoare până la agonie se prinde strâns de braţul cel tare al puterii.” (Patriarhi și Profeți, p. 167)
Materialul pe care l-am primit de la Conferința Generală a fost pregătit cu grijă în urma rugăciunii și Dumnezeu va binecuvânta viețile noastre prin el. Să îl prezentăm în fiecare biserică; astfel să fim conduși cu toții la redeșteptare și reforma, și Mântuitorul nostru să revină mai curând. 
Vă doresc binecuvântări bogate din partea lui Dumnezeu și în acest an. 
 
Teodora Goran / Departamentul Misiunea Femeii / Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România
Source: InfoAdventist