LIVE TEXT: Alegeri Transilvania de Sud

 
 

Departamentul de Comunicare al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România va publica toate deciziile importante legate de lucrările Adunării Generale, conținutul urmând a se îmbogăți permanent.
 
 
Reîncărcați periodic pagina pentru actualizare!
Informațiile vor fi afișate începând cu cele mai proaspete informații.
 
  
___
Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Transilvania de Sud organizează joi,18 aprilie 2013, începând cu ora 9.00, la Biserica Adventistă Tg.Mureş „D” din str. Predeal, nr. 120, Târgu-Mureş, Adunarea Generală Electivă. 
La acest eveniment, delegații, reprezentând credincioșii din această regiune (pastori și credincioși laici), vor primi și dezbate rapoartele cu privire la starea Bisericii și activitățile desfășurate de responsabilii de departamente, urmând să stabilească, de asemenea, direcțiile prioritare pentru următoarea perioadă. Un alt punct important va fi acreditarea personalului pastoral.
De asemenea, delegații vor alege președintele, conducerea administrativă, departamentală, precum și Comitetul Executiv al Conferinței Transilvania de Sud pentru următorii patru ani.
Conferința Transilvania de Sud reprezintă Bisericile Adventiste de Ziua a Șaptea din județele Braşov, Covasna, Harghita, Mureş şi Sibiu. 
Pentru o mai bună informare, pe lângă actualizarea permanentă pe site-ul www.adventist.ro, vor fi expediate buletine speciale către lista de abonați Info Adventist (pentru înscriere trimite un email la comunicare@adventist.ro) cu privire la:
– numele și detaliile cu privire la noul președinte al Conferinței Transilvania de Sud
– numele celor trei administratori ai Conferinței Transilvania de Sud (președinte, secretar, trezorier)
– numele responsabililor de departamente
Ne rugăm la Dumnezeu ca acest eveniment să aibă loc cu deplină conscrare, sub călăuzirea Duhului Sfânt şi cu multă rugăciune, manifestându-se un spirit de răspundere, seriozitate, ordine şi respect. 
 
 

Source: InfoAdventist

Leave a Reply