Intalnire Asociatia Tinerilor Adventisti Constanta

Sâmbătă, 16 Martie 2013, începând cu ora 17:00, se va desfășura la Constanța ”Întâlnirea de tineret aniversară ATAC 30”, eveniment ce se va sărbători în aula Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea ”VIILE NOI” din Constanța situată pe Strada Ion Ursu Nr.72.
Asociația Tinerilor Adventiști Constanța reprezintă inițiativa Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea care susține reuniunile tinerilor din județul Constanța.
Cu ocazia întâlnirilor, lună de lună, timp de patru ani, zeci de invitați cu pregătire profesională și experiență în domeniu precum: Lucian Cristescu, Romică Sîrbu, Laurențiu Ionescu, Cristian Modan, Virgil Peicu, Sorin Neacșu, Emanuel Ban, Norel Iacob, Iacob Coman, Cătălin Bărbulescu, George Pîrlitu, Robert Mandache, Virgiliu Stroescu, Nelu Burcea, Marius Munteanu, Marius Andrei, Adrian Bocăneanu, Dan Constantinescu, George Uba, Claudiu Goran, Valeriu Petrescu, Benjamin Stan, Dorin Albu, Remus Bența și alții au întâmpinat în mod special tinerii, aparținători ai diferitelor confesiuni religioase, atât adventiști cât și ortodocși, catolici, protestanți și musulmani oferindu-le cu acest bun prilej noi resurse spirituale izvorâte din învățătura Sfintei Scripturi pentru toate domeniile vieții.  
Ca de fiecare dată, și cu această ocazie avem un invitat. Seminarul cu titlul ”Punctul de la care NU” va fi prezentat de către poetul și pastorul Daniel Chirileanu, Directorul Departamentului Tineret al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România.
 
pastor Robert Georgescu / Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea Constanța ”Viile Noi”
 
Source: Anunturi

Leave a Reply