Festivalul „Vreau sa cant” organizeaza o editie de muzica instrumentala

Speranța TV organizează cea de-a cincea ediție a festivalului „Vreau să cânt”, destinată exclusiv muzicii instrumentale. Se pot înscrie copii și tineri care studiază un instrument muzical de cel puțin un an de zile și care au vârsta mai mică de 18 ani. 
Festivalului „Vreau să cânt” este un proiect realizat de Speranța TV în colaborare cu Departamentul de Tineret al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România. 

Filmările au debutat în toamna anului 2010, în regiunea Moldova, pentru ca apoi să urmeze Banatul, Oltenia, Muntenia, nordul și sudul Transilvaniei. A fost realizată și o ediție specială în cadrul comunității românești din Madrid, Spania.
Anul 2010 s-a încheiat cu Gala Laureaților „Vreau să cânt”, un concert la care au participat copii talentați din întreaga țară, selectați pe parcursul anului, în cadrul filmărilor.
Anul 2011 a fost mai bogat în evenimente. Pe lângă filmările din Moldova, Banat, Oltenia, Muntenia, nordul și sudul Transilvaniei, echipa „Vreau să cânt” a fost chemată din nou în Madrid, dar și în alte comunități din diaspora – copiii românilor din Roma și Torino au dovedit întregii lumi că au talent muzical. La finalul anului, Gala Laureaților a avut loc atât în România, cât și în Spania. 
Al treilea și al patrulea sezon au adus în fața publicului alți copii talentați din România, Spania și Italia, în 2013 echipa „Vreau să cânt” fiind invitată și în Paris, Franța. Ca în fiecare an, Gala Laureaților îi va selecționa pe cei mai buni copii, filmările având loc în țară și la Castellon, în Spania. 
Pe lângă interpretarea vocală, mulți copii studiază instrumente muzicale, dovedindu-și talentul în biserici, dar și la concursuri școlare naționale și international. Pentru ei, Speranța TV organizează a cincea ediție a festivalului „Vreau să cânt”, destinată muzicii instrumentale.
Înscrierea micilor instrumentiști se pot face la numărul de telefon 0743 722 266. 

Source: Anunturi

Leave a Reply