Despre Noi

1

Intr-o lume violentă și plină de cruzime, într-o lume a suferinței datorate înmulțirii bolilor care nu mai pot fi vindecate și pentru care, medicamentele sunt neputincioase, într-o lume a sărăciei datorate crizelor economice la nivel global, într-o lume în care echilibrul bunului simț nu mai există, într-o lume flămândă după prietenie și mai ales după dragoste, asemenea razelor unui curcubeu bine conturat după o ploaie torențială, așa sunt razele promisiunilor lui Dumnezeu, care, mai mult ca oricând, aduc bucurie speranță și vindecare. Ecourile dragostei și ale dreptății unui Dumnezeu Minunat, străbat depărtările Istoriei înegurate de păcat, ajungând în prea aglomeratul și înbâcsitul Mileniu al-III-lea, al generației noastre, oferindu-ne prospețimea cântecului dragostei, ce limpezește cerul speranței noastre în revenirea pe curând a Mântuitorului nostru Iisus Hristos. De aceea studiul Scripturii și în general despre persoana și personalitatea lui Dumnezeu, Suveranul Universului, este cea mai palpitantă aventură a cunoașterii caracterului Său. Astfel, descoperim cele două mari dimensiuni, cel al dragostei și cel al sfințeniei, dimensiuni care le cuprind pe toate celelalte, cum ar fi : blândețea, bunătatea, răbdarea, îndurarea, dreptatea, neprihănirea, credincioșia, etc. A cunoaște cum este bunătatea lui Dumnezeu, Biblia ne invită să descoperim, aspectele esențiale și mai ales efectele acestei trăsături minunate de caracter, atunci când ne luăm suficient timp să le căutăm, când îl vedem implicându-se prin Providență, în viața oamenilor.

Unicitatea timpului care ne e dat să-l traim constă în faptul că a mai ramas așa de puțin până la încheierea socotelilor, pînă la lichidarea completă a păcatului și pînă la declanșarea marii bucurii eterne, începerea veșniciei. Este cel mai special timp, deoarece a sta de partea lui Dumnezeu în finalul marelui conflict dintre bine și rău reprezintă cea mai mare provocare a oricărui om de pe fața pământului. Că suntem aproape de încheiere nu mai e nici o problemă de demonstrat. Nu trebuie să fi expert în profeție ci doar să vezi, să constați și să proclami!. Astăzi, mai mult ca oricând, se cere fiecărui copil al lui Dumnezeu, să rascumpere fărâma de timp ce ne-a mai rămas până la marea întâlnire cu iubitul nostru Mântuitor.. A răscumpăra vremea înseamna a folosi fiecare ocazie de a vorbi mai mult despre Iisus, de a trăi cât mai frumos cu putință, credința, în adevăratul înțeles al Cuvântului, potrivit ascultării de Legea lui Dumnezeu. Respectarea adevăratei zile de închinare și închinarea în ziua cea sfântă a lui Dumnezeu, Sabatul, ne va păzi inimile de primirea semnului fiarei și mai mult decât atât, ne va ajuta să ne fundamentăm în adevărul lui Dumnezeu, adică, ne va ajuta să fim sigilati pentru Imparatia lui Dumnezeu.” Răscumpărați vremea caci zilele sunt rele!”

Astăzi, când mă gândesc la Lucrarea lui Dumnezeu, îmi vine în minte perioada de început a Bisericii Primare când, impresionata și impulsionata de Duhul Sfânt, cu o putere și un curaj ieșit din comun, au vestit adevărul cu privire la Iisus Hristos. Este bine să ne aducem aminte, că acest lucru s-a făcut în condiții extrem de dificile, uneori până la sacrificiu suprem. Îmi place să privesc la acești oameni, așa de diferiți din punct de vedere al temperamentului și personalității fiecăruia și, sunt uimit de marea minune a unirii și unității privind formarea lor ca echipă misionară. Ei aveau un mesaj unic, aveau aceleași ținte misionare, aceleași privilegii și aceleași priorități: Iisus Hristos și pe El răstignit, mort, înviat, și înălțat, acelaș Iisus pe … “care voi L-ați răstignit!” Ce mesaj plin de esență! Ce mesaj plin de putere mustrătoare, care a câștigat inimile tuturor ascultătorilor cu care veneau în contact. Apreciez deschiderea lor pentru misiune, apreciez dedicarea lor pentru slujire, apreciez perseverența și statornicia lor doctrinară, în lucrarea lor de fiecare zi, pentru oameni!. Dar cel mai mult mă impresionează spiritul lor de echipă, respectul unuia pentru celălalt și spiritul lor de umilință iubitoare în fața celei mai mari provocări ale vieții, aceea de a le vorbi oamenilor în, și pentru Numele Aceluia care murise pentru ei!

Biserica mea, tânjește de dorul acesta după Împărăția lui Dumnezeu!

Acesta este și scopul major al acestui site: de a proclama pe orice cale posibilă, APARIȚIA PE CURÂND A MÂNTUITORULUI NOSTRU ISUS HRISTOS.

Tot conținutul acestui site este pentru folosul tuturor celor care vor deschide paginile lui, pentru hrănire, proclamare și părtășie. Materialele pe care le veți găsi aici, puteți să le oferiți cu mare drag și altora pentru mărirea granițelor Împărăției Sale.

Fie ca vizita făcută acestui site, să vă aducă bucuria și speranța regăsirii printre adevărații așteptători ai lui Isus Hristos!

Cu prețuire, Daniel Ciobanu, pastor al Bisericii AZS, Portland, OR.