Concerte de muzica sacra la Speranta TV

 

La fiecare sfârșit de an, Speranța TV vă invită să vizionați concerte de muzică sacră, închinate nașterii Mântuitorului. Și în acest an vă puteți bucura de melodiile preferate, în interpretarea unor coruri, grupuri corale, soliști și instrumentiști din întreaga țară. 

Vineri, 21 decembrie, de la ora 20:00 – Concert închinat nașterii lui Isus, în sala Capitol a Filarmonicii Banatul din Timișoara, susținut de corurile AMiCUS Timișoara, Akord Junior, Akord Media și Laudes Christi. Concertul poate fi urmărit în reluare, sâmbătă 22 decembrie, de la ora 13:00.
Sâmbătă, 22 decembrie, de la ora 20:00 – Concert „Popas la Betleem”. Participă Corul de cameră The Royal Singers, solista Alina Negoșanu și violonistul Cosmin Horațiu Stoica. Concertul este difuzat în reluare duminică 23 decembrie de la ora 11:00.
Duminică, 23 decembrie, de la ora 18:00 – Concertul susținut de Corul Institutului Teologic Adventist de la Cernica. Acesta poate fi urmărit în reluare luni 24 decembrie de la ora 16:00.
Luni, 24 decembrie, de la ora 22:00 – Concertul umanitar „Speranța renăscută”, desfășurat în aula Bibliotecii Centrale Unviersitare din Iași. Au participat grupul vocal Bel Canto, Corul AMiCUS Iași, violonista Sara Stroici, pianistul Adrian Stroici, solistul Claudiu Agapie, pianistul Alexandru Plăcintă și duetul format din Andra și Miriam Mustea. Concertul va fi difuzat în reluare marți 25 decembrie de la ora 13:00. 
Miercuri, 26 decembrie, de la ora 22:00 – Concertul Umanitar, organizat în capela Institutului Teologic Adventist Cernica. Invitați au fost Corul Liceului Teologic Adventist “Ștefan Demetrescu” din București și Orchestra de Clopote a Institutului Teologic Adventist. Puteți urmări emisiunea în reluare duminică, 30 decembrie, ora 12.00.
Joi, 27 decembrie, de la ora 22:00 – Concertul Umanitar de la Palatul Culturii din Targu Mureș. Invitați au fost grupul feminin Noblesse, violonista Sara Stroici, Alexandra Crișan, Silviu Antonesei, grupul vocal Bel Canto, grupul vocal Voces. Programul va fi transmis în reluare vineri 28 decembrie de la ora 13:00. 

 
Albert Codreanu / Redactor muzical Speranța TV
Source: Anunturi